ARRANGEMENTER

Dato: 25. februar 2016

Temadag og FAST generalforsamling

FAST afholder den næste temadag torsdag den 25. februar 2016 på Hotel Sørup Herregård ved Ringsted.

Temaet er denne gang ”Status over aktuelle, statistiske standarder til brug i virksomhederne”.

Temadagen vil give en status over de generiske standarder, der er grundlag for al tolerancesætning, brug af statistiske metoder og kvalitetsstyringsaktiviteterne i virksomhederne og giver dig et overblik over udviklingen  af standardiseringen inden for pålidelighed, kvalitet, produktspecifikationer og anvendt statistik.

FAST har samlet en række foredragsholdere, der beskæftiger sig med standarder og er med til udviklingen af disse.

Program

09.00 – 09.30 Registrering og kaffe

09.30 – 09.40 Introduktion til brug af standarder ved formand for FAST Jørgen Meinertz

09.40 – 10.20 Kvalitetsledelsesstandarder – status – ISO 9001 Konsulent Torben Abildgaard, TAPFREELANCE ApS

10.20 – 10.40 Kaffepause

10.40 – 11.10 Hvad er en standard, og hvorfor har vi brug for den? Seniorkonsulent Jørgen Hagelund, DANAK

11.10 – 12.00 Nye standarder i relation til Produktspecifikationer Ingeniør Jørgen Meinertz, Metrologic ApS.

12.00 – 13.00 Frokost

13.00 – 13.20 Overblik over Six Sigma Standarderne Ingeniør Jørgen Meinertz, Metrologic

13.20 – 14.00 Overblik over standarder for risikoanalyser og pålidelighed  Konsulent Valter Loll

14.00 – 14.45 Kapabilitet og SPC – hvad er status Ingeniør Jørgen Meinertz, Metrologic

14.45 – 15.15 Kaffepause

15.15 – 16.00 Stikprøvesystemer, hvilke standarder er aktuelle? Jørgen Iwersen, Novo Nordisk

16.00 – 16.15 Afslutning med et overblik over Danmarks deltagelse i ISO og IEC

 

Konferenceafgift (incl. frokost, kaffe og kompendium):

Ikke medlemmer 1950 Kr.

Medlemmer

deltager nr. 1 1550 Kr.

deltager nr. 2, 3 og flere 1450 Kr. pr. person

Studerende og pensionister 600 Kr

Tilmeldingen sendes til foreningens sekretariat på e-mail: industriel@maaleteknik.dk inden den 22. februar 2016

Vi bruger cookies. Når du klikker videre, accepterer du automatisk vores cookie- og privatlivspolitik. » Læs mere her
OK